reede, 28. august 2009

Louise Hay film "Sina oled oma elu tervendaja"

Selle inspireeriva filmi, mis põhineb samanimelisel bestselleril, loojaks on kirjanik ja õpetaja Louise L. Hay. See film heidab pilgu Louise’i enda kaasahaaravale loole ning näitab, kuidas on arenenud tema vaated enesehinnangule, küllusele ja füüsiliste haiguste taga peituvatele metafüüsilistele põhjustele.
Samuti paljastab see moodused, kuidas ta rakendab neid põhimõtteid enda emotsionaalses, spirituaalses ja ametialases elus.

Mitmed eneseabi, filosoofia, tervise, spirituaalsuse ja Uue Mõtte valdkonna silmapaistvad esindajad ühinevad Louise’iga, räägivad edust, õnnest ja erinevatest viisidest, mida inimesed oma elu paremaks muutmiseks kasutada võivad. Filmis on ka kaasahaaravad lood otse inimestelt, keda Louise’i töö positiivselt on mõjutanud.

Louise L. Hay on metafüüsika lektor ja õpetaja ning paljude bestsellerite ja iga kahe kuu tagant ilmuva „Louise Hay Newsletter“ autor. Rohkem kui 25 aasta jooksul on ta aidanud miljonitel inimestel avastada ja rakendada nende endi loova jõu potentsiaali nende isiklikuks arenguks ja tervenemiseks.

Filmis osalevad: Dr. Wayne W. Dyer, Gregg Braden, Cheryl Richardson, Ester ja Jerry Hicks, Doreen Virtue, Ph.D., Candace B. Pert, Ph.D., Christiane Northrup, M.D., Gay Hendricks, Leon Nacson.

Louise L. Hay DVD "Sina oled oma elu tervendaja" / 2009 / 90 min / Stella Borealis OÜ / 249 krooni

teisipäev, 25. august 2009

kolmapäev, 19. august 2009

;)

Head kliendid,
20. augustil on Loitsukeller suletud.

Ilusat taasiseseisvumispäeva! :)