esmaspäev, 26. oktoober 2009

Palju uusi poolvääriskive!


Müügile on jõudnud lai valik uusi toor-, trummellihv- ja ripatsikive. Samuti jõuab lähinädalatel müügile suur kogus uusi kividega hõberipatseid! Tule vaatama! :)

kolmapäev, 7. oktoober 2009

Marika Blossfeldt'i uue raamatu tutvustus ja loeng

Loeng suhkrust

Miks nõuab keha suhkrut?
Mis on suhkur?
Miks me seda himustame?
Kuidas mõjutab suhkur meie keha ja meelt?
Kus on suhkur peidetud?
Kas on alternatiive valgele suhkrule?
Mis mõju avaldab suhkur meie immuunsüsteemile?
Kuidas mõjub suhkur lastele?
Miks satume suhkrusõltuvusse?
Miks on sellest nii raske vabaneda?
Kas keha vajab suhkrut?

Loeng annab juhtnööre, kuidas oma toitumist tasakaalustada ilma et oleks vaja kasutusele võtta tahtejõud või range distsipliin. Loeng aitab mõista, miks meil on magusaisusid ja kuidas neid loomulikul viisil vähendada.

Marika Bossfeldt vastab hea meelega kõikidele magusatele küsimustele.


Marika Blossfeldt on lõpetanud New Yorgi Integratiivse Toitumise Instituudi (Institute for Integrative Nutrition) ning on Ameerika Ravimivabade Praktiseerijate Assotsiatsiooni (American Association of Drugless Practitioners) poolt tunnustatud holistiline tervisenõustaja.

Erapraksis Delicious Nutrition (www.delicious-nutrition.com) on pühendatud teadlikkuse avardamisele toidu ning elustiili sügavast mõjust meie tervisele. Marika tunneb rõõmu klientide innustamisest valima toitu eneseusalduse, teadmiste ja intuitsiooni abil ning õpetamisest, kuidas valmistada hõrke tervislikke toite. Ta viib läbi nii individuaalseid kui grupinõustamisi, tervisealaseid seminare, terviktoidu kokakursusi ja loenguid.

Marika on Polli Talu Loomingulise Keskuse (www.pollitalu.org) – rahvusvahelise visuaalse, lava- ning ravikunsti keskuse asutaja ning tegevjuht. Seal juhendab ta suvekuudel jooga- ja terviselaagreid. Kirgliku terviktoidu kokana kasvatab Marika ise köögivilju ja maitsetaimi ning hoolitseb selle eest, et Polli talu külaliste laual oleks võimalikult kvaliteetne ja maitsev toit.

Kujutava ja lavakunsti taustaga Marika on tegutsenud maalikunstnikuna Berliinis ja esinenud 1980-90ndatel aastatel tunnustatud solistina New Yorgi tantsulavadel. Ta on osalenud mitmetes multimeedia tantsuprojektides autori ja koreograafina, andes etendusi nii Lõuna- kui Põhja-Ameerikas, Aasias, Euroopas ning Austraalias.

***

Raamatu tutvustus ja loeng Loitsukelleris laupäeval, 10. oktoobril algusega 15.00