pühapäev, 24. august 2008

DAVID DEIDA RAAMATUD


Tere sõbrad! Pole ma ammu kirjutanud, aga Fredi on kirjutanud just nendest asjadest, mida minagi oleksin ära märkinud, nii et pole suurt vahet. Siiski tahtsin teie tähelepanu juhtida eesti keeles ilmunud uuele autorile - David Deida'le. Hetkel on olemas tema kaks raamatut -

Tõelise mehe tee ja Sinine tõde . Esimene neist on vist juba ka esimest roundi läbi müüdud ja juurde trükitud, mina isiklikult ei avastanudki seda esimesel korral, aga hiljem küll. Tõelise mehe tee, mis on minu meelest samavõrd tõelise naise tee kirjeldus, on VAJALIK lugeda igaühel, kes vähegi seostab ennast ühe või teise sugupoolega, ehk siis teisisõnu kõigil. Sellest raamatust sain esimest korda oma 46 eluaasta jooksul teada (ja aru!), et olen naisena täiesti metsa läinud ;))


Raamatule Sinine tõde eessõna kirjutanud Laama Surya Das nimetab David Deida't "missiooniga inimeseks" ja tema õpetust ehedaks algupärandiks Dzogchen'i vaimus. Ta ütleb: "David ei kuuluta lihtsalt teiste aegade, paikade ja inimeste tõdesid (mida me tänapäeva vaimsete õpetuste turul sageli näha võime), vaid kuulub dünaamilise, elava suulise pärimuse hulka." Niisiis, sõbrad, see on seda väärt.


Vaata ka D. Deida stiilinäidet YouTube'is, näiteks siit.

3 kommentaari:

rosi ütles ...

Thank you for this great site, really variegated good and interesting ideas. Especially keep it up. Good luck
Best regards

voyance en ligne gratuite ; voyance amour

voyance gratuite ütles ...

Ehdottomasti tämä blogi tulee päivittäin käsittelyssä. Erittäin hyvä artikkeli uudelleen.

Anonüümne ütles ...

Ah, thank you for speaking in a few words about the relativisation that I apply to everyday life too,

voyance serieuse gratuite par mail