reede, 22. august 2008

Otsid väga head raamatut poolvääriskividest?



Annotatsioon:

"Kristallide piibel" hõlmab kõiki peamisi laialt tuntud kive ning räägitakse ka paljudest alles hiljuti avastatud ja vähemtuntud kividest. Kaunilt illustreeritud raamat on hea teejuht kristallide, nende kujude, värvuste ja kasutamise juurde. Teatmiku formaat võimaldab teil hetkega leida andmeid tuntud kristalli kohta või kindlaks thea tundmatut kristalli. Teatmikus on käsitletud iga kristalli praktilisi ja esoteerilisi omadusi, kaasa arvatud vaimseid, mentaalseid, psühholoogilisi, emotsionaalseid ja füüsilisi mõjusid pluss nende kasutamine ravitsemises. See on hädavajalik teatmematerjal kõikidele neile, keda paelub kristallide kirev maailm. Teose aluseks on autori kolmekümneaastane kogemus selles valdkonnas.

Minu arvamus:

See on ilmselt kõige põhjalikum poolvääris- ja vääriskivide energeetilisi omadusi kirjeldav raamat, mis meie emakeeles kunagi ilmunud on. Tõstaks kindlasti esile ka antud raamatu väga hea kvaliteediga (õigete värvidega) pilte. Olen isegi seoses tööga pidanud kive pildistama ja tean kui raske on saada kivi värvust pildil klappima reaalse kivi värviga. 400-leheküljelise värvipiltidega raamatu kohta on ka hind vägagi soodne - 249 krooni. Oleks see raamat veel vaid spiraalköites...

Igal juhul soovitan soojalt kõigil, kes kivide vastu huvi tunnevad, see raamat endale soetada. Lisaks veel, et raamatu trüki suurusega ma kursis ei ole, aga see raamat on meie poes kaks esimest müüginädalat olnud nii populaarne, et selle trükk võib üks hetk ootamatult läbi saada. Seega - kes ees see mees.

Raamat: "Kristallide piibel"
Autor: Judy Hall
Kirjastus: Ersen
Trükk: Ersen 2008 (1. trükk)
Arvandmed: 400lk, 200+ kivi energeetilised (jm.) omadused,
249 krooni
Formaat: pehme köide, 140*167mm (l*k)

4 kommentaari:

susane ütles ...

Thank you for this site and all information abounds. I find it very interesting and I recommend it to everyone!
All the best. friendly

voyance par mail gratuite

voyance gratuite mail ütles ...

Congratulations to the site it is very nice to be more interactive and more originale.De it has a lot of content and links.

voyance gratuite par email ütles ...

Se on hyvä ajatus todellakin tulevaisuudessa artikkelissa lukea vähän aikaa ja joskus sen vastakohta aiheesta!

Anonüümne ütles ...

I think it's the best job I've read for a long time; thank you for your advice

voyance en ligne