pühapäev, 24. august 2008

Sinu keha räägib: Armasta ennast!


Annotatsioon:
Mitmete bestsellerite autor ja lektor L. Bourbeau on suurima isiksuse arenguga tegeleva kooli asutaja Quebec'is (Kanadas). Ta korraldab seminare enam kui 15 riigis. Eesti keeles on ilmunud tema raamat «Ravi terveks oma hingehaavad ja leia oma tõeline Mina». Seda raamatut võib pidada teejuhiks kõigi haiguste ja hädade põhjuste juurde.
Iga haigus annab tunnistust sellest, et haige ei armasta ennast, st ei anna endale õigust olla inimene ja elada täiel rinnal: saada kogemusi; omada hirme, tõekspidamisi, puudusi, lootusi, vajadusi, soove, nõrkusi, andeid; eksida ja teha vigu. Olla inimene tähendab julgust anda endale õigus olla just praegu selline nagu oled, teades, et arened. See tähendab aga ka teistele sama õiguse andmist.
Kui osa meie vajadusi ja soove on blokeeritud, siis on blokeeritud ka see organ või kehaosa, mis aitab meil neid soove täita. Sellega juhib meie Kõrgem Mina tähelepanu valedele hoiakutele või uskumustele, mis on põhjuseks, et me teatud osa endast ei aktsepteeri.
Lise Bourbeau on veendunud, et haigused on tegelikult sümptomid, mis annavad märku inimese hingeelu probleemidest. Aga hinge ei saa tablettide ja skalpelliga ravida! Käsiraamat on Lise Bourbeau 20-aastase uurimistöö kokkuvõte. Tema meetod on aidanud tervise tagasi saada tuhandetel inimestel. Lugedes hakkame paremini mõistma ka oma lähedasi, sest saame nende kohta teada seda, mida nad meile ise kunagi rääkida ei julgeks.
Lugeja leiab käsiraamatust ligi 500 haiguse ja tervisehäire metafüüsilised põhjused. Kaasajal tunnistab ka tavameditsiin, et vähemalt 75% kõigist haigustest on psühhosomaatlised, s.o neil on nii füüsilised, kui ka emotsionaalsed ja mentaalsed põhjused.

Mina arvan:

Üllatavalt hea raamat ihuhädadest ja nende emotsionaalsetest põhjustest. Lugesin eile enda hädade põhjusi s.o alaseljavalu ja värina emotsionaalsetest tagapõhjadest. Niimoodi kirjasõna kujul oli seda justkui jubedalt tõene lugeda. See, et kaas on kibeda toore õuna värvi ei ole ilmselt kokkusattumus, sest just sellist kergelt kibedat tõest informatsiooni see raamat nimelt sisaldabki. Kui kehvasti üles ehitatud register ja kaanevärv välja arvata siis on tegemist üpriski kasuliku raamatuga mis peaks kuuluma iga ihuhädadega vaevleva inimese raamaturiiulisse.

Raamat: Sinu keha räägib: armasta ennast!
Autor: Lise Bourbeau
Kirjastus: Sibylle, 2008 (1. trükk)
Arvandmed: 378 lk, 279 krooni
Formaat: kõva köide, 157*211mm (l*k)

3 kommentaari:

rosi ütles ...

Thank you for this site and all information abounds. I find it very interesting and I recommend it to everyone!
All the best. Sincerely

voyance par mail ; voyance gratuite en ligne

voyance gratuite par mail rapide ütles ...

Minä vain tuli koko blogiisi aamulla ja koska en anna hänen enää. Rakastan aiheiden hoitoon että näyttävät niin yksinkertainen ja normaalia meille, että bloggaajat eivät edes ajatella tehdä artikkeli

Anonüümne ütles ...

They are definitely delete happy around this blog. Anything that could be interpreted as negative to Disqus is immediately deleted. Even when the negative comment (s) are deserved.


voyance en ligne gratuite